Mikimánia

Mikimánia

2018.11.11. | Zoltán

Az idén rengeteg divatüzletben köszön ránk Miki egér. Nem véletlenül: az ikonikus rágcsáló 90 éves lett, ezt ünneplik a különböző együttműködésekkel.

Tovább
Rakonczay, a magyar világkalandor

Rakonczay, a magyar világkalandor

Tovább
Harcos és zajos piák

Harcos és zajos piák

Tovább
2016.05.30.
A nap felfedezése volt számomra, hogy a Lipóti Pékségekben már nem a Cserpes Sajtműhely tejtermékei kaphatóak, hanem saját márkanév alatt forgalmazott árucikkek. A Cserpes honlapján felugró üzenet is tájékoztat a régi frigy megszűnéséről: idén április 18-án szakított a két ismert magyar márka. A Lipótinál pedig azt lehet megtudni, hogy a váltás közel 16 hónapos előkészületet igényelt.
2016.05.20.
A vállalatok társadalmi felelősségvállalása egyre fontosabb téma. Olyan azonban még Amerikában is most fordult elő először, hogy egy cég kifejezetten vállalati fenntarthatósági kötvényt bocsásson ki.
2016.05.13.
Az energiaszolgáltatás hagyományosan monopoltevékenység volt, amit nagyjából értelmetlen reklámozni is, nemhogy márkanevet építeni mögé. A háztartásba, üzembe kell az áram, a földgáz, leszerződik, bekötik, kiszállítják, mérik, kiszámlázzák. Nincs itt semmi látnivaló. Főleg, hogy tényleg nincsen: a gázmolekula, az elektron nem látható úgy, mint egy szappan vagy egy leveskonzerv. (Megfogni meg végképp nem érdemes.) Legfeljebb a mérő dobozán, a számlán, az ügyfélszolgálaton tűnhet fel a márkanév, a logó.
Címkék: bp, engie, mvm
2016.04.13.
A márkák a világűrt is meghódították. Virgin, Omega, Lavazza, Pille – nézzünk körül a súlytalanságban!
2016.03.27.
Abban semmi újdonság nincs, hogy nőkkel el lehet adni az autókat (is) a férfiaknak. Azonban találni olyan nőket is, akik nem csak díszítőelemként szolgálnak a kocsik mellett.
2016.03.09.
Néhány gondolat a magyar pálinkapiacról a Rézangyal megújulása kapcsán.
2016.03.07.
A BMW, mint cég ma ünnepli századik születésnapját. A gyári fotóarchívumból válogattam az évforduló örömére.
Címkék: bmw, évforduló
2016.03.04.
Egyszerre két sikerről is beszámolt egy kevésbé reflektorfényben lévő magyar startup.
2016.02.15.
Lehet, hogy az Egyesült Államok (és egyre inkább Kína) a legnagyobb márkák hazája, de inspiráló példa a kisebb európai államok között is akad.
Címkék: apple, audi, márkaérték
2016.02.11.
Több mint félszáz márka érezte jó befektetésnek a 30 másodpercenkénti ötmillió dollárt. Az autógyártók és a pénzintézetek mezőnye meglepetéseket hordozott, a sztárok főszereplésével készült filmek viszont menetrendszerűen érkeztek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?