Névadó szponzort kaptak a Vasas hokisai


A család az első” – idézi a Vasas mottóját Szuper Levente, egykori válogatott jégkorongozó, az első magyar NHL-játékos, aki szakosztályvezetőként a Vasas felnőtt jégkorongcsapatáért felel. A „szapporói hősök” egyikeként - három korábbi válogatott csapattársával - már évek óta vezeti a klub utánpótlásprogramját, és ennek most beérett a gyümölcse: a szeptember 14-én induló évadban az Erste Ligában játszik majd a Vasas csapata.

A klub elsősorban a saját nevelésű játékosokra épít: a keret több mint felét az ifiből kiöregedett fiatalok adják, többeket pedig a korábban megszűnt felnőttcsapat legénységéből csábítottak vissza a klubhoz. A jelenlegi egyetlen légiós az észt válogatott kapusa.

Amiben igazán egyedit szeretne alkotni Szuper Levente és csapata, az a klub és a meccsek köré épített szórakoztatás. Meggyőződése szerint a néző az első, és szeretné, ha a Vasas meccsei az amerikai ligában megszokott, családias népünnepéllyé válnának. Az élmények nyújtása mellett fontosnak tartja játékosai pályán kívüli fejlesztését is: kommunikálni, nyilatkozni, öltözködni tanítja őket, hogy valóban profi sportolókká válhassanak.

A Vasas vezetői és ifjú játékosai a megállapodás aláírása után

Ebben a munkában talált partnerre a Schiller Autó Családban. Schiller Gábor tulajdonos elmondta, hogy vállalkozásuk már több sportklubot is támogat, illetve édesapja szakági vezetőként kötődött a jégkoronghoz is. Emellett a vállalkozás új telephelye Újpesten épül, és fontosnak tartja, hogy a környéken élők jobban megismerjék a cégüket. Abban is jó lehetőséget lát, hogy az üzleti partnereit elvigye a Jégcsarnokba, megismertesse velük a hoki világát. Így első meccsén már Schiller-Vasas néven léphet pályára a felnőtt liga új szereplője. És bár a névadó szponzori poszt már elkelt, további partnerségekre még nyitott a csapat.

https://tm.blogstar.hu/./pages/tm/contents/blog/55423/pics/lead_800x600.jpg
schiller,sport,szponzoráció,vasas
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?