Egyedi MINI a királyi esküvőre

A közel 60 éves, ikonikus brit márka vezető tervezője, Oliver Heilmer elmondta, hogy az ünnepi eseményre készített ajándék egyedi tetőgrafikát, 3D nyomtatással készült belső és külső elemeket, valamint különleges, kézimunkával készült díszítőelemeket kapott.

A kocsi kristályfehér színű, ezüstkék „gyorsítócsíkokkal”. A jármű alján körbefutó, eredetileg fekete sáv kékes mattezüst festést kapott, és a króm díszítőelemeket – a hűtőmaszkot, az ajtók kilincseit és a lámpák kereteit is kékesfeketére festették. A hátsó lámpák, valamint a könnyűfém keréktárcsák is a brit zászlót idézik. A tető több rétegben, kézzel készített festése a jegyespár nemzeti zászlói – a Union Jack és a csillagos-sávos amerikai lobogó – elemeit ötvözi. Ha az ajtókat kinyitják, egy projektor a „Just Married” (friss házasok) szöveget vetíti ki az autó mellé.

A belső tér alapja a „szatelitszürke” bőr. A krómelemek kékesfekete festése itt is megjelenik. Az első utasülés előtti műszerfalpanelre felírták a menyasszony és a vőlegény nevét, az esküvő dátumát, valamint a párnak szóló jókívánságokat. A fejtámlák perforált-varrott díszítésén pedig ismételten visszaköszön a két lobogó.

Az egyedi autót az esküvőt követően az ifjú pár által kiválasztott jótékonysági szervezetnek, a The Children’s HIV Association-nek adományozzák, akik árverésre bocsátják majd.

Címkék: mini
https://tm.blogstar.hu/./pages/tm/contents/blog/52736/pics/lead_800x600.jpg
mini
 

Nők a volán mögött2016.03.27. 16:55

Vezéráldozat2015.09.24. 12:30

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?