Képregényhősök

Mostanában nem csak a mozikban hódítanak a képregény-alapú filmek, de egyre több márka is beveti ezt az ismét divatos eszközt. A BMW motoros részlege, a BMW Motorrad első képregénye, a Riders in the Storm például októberben jelenik meg a Panini Verlags GmbH közreműködésével. A munka főszereplőjét egy élő tetoválás-modellről, Makani Terrorról mintázták, az alkotók pedig a horvát Darko Macan és a jelentős amerikai piaci tapasztalatokkal - no meg motorrajongással - rendelkező olasz Riccardo Burchielli.

Riders in the Storm

Nálunk nemrég Hosszú Katinka jelentette be, hogy az Iron Lady brand új vizekre evez: ő is képregényhősként fog feltűnni. Arról a rajongók és a kommunikációs szakma véleménye is megoszlott, hogy nem tolta-e túl az önpromót, én mindenesetre izgatottan várom, mi sül ki ebből.

Ami viszont abszolút pozitív hazai hír: tízéves, mélypontokkal tarkított küzdelem után a Könyvhétre végre megjelent a híres magyar vadász karakterén alapuló, de egy képzeletbeli steampunk-Afrikában játszódó Kittenberger – Fabriqué en Belgique című kötet. Az alkotók, Tebeli Szabolcs, Somogyi György és Bárány Áron igazi nemzetközi márkának és sorozatnak szánják a Kittenbergert – egyúttal a magyar képregény reneszánszát is várják tőle.

https://tm.blogstar.hu/./pages/tm/contents/blog/28173/pics/lead_800x600.jpg
bmw,hosszú katinka,képregény,kittenberger
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?